Blindr
sk cz si en

HledámSlunce

Žena, 42
Hlavní město Praha - Česko
Nekaj o meni
Jsem někdy nejistá, někdy rozhodná. Někdy veselá, někdy smutná. Někdy srším energií a někdy jsem unavená. Někdy se načančám a někdy vlezu do tepláků. Prostě normální, bez přetvářky.
Mám ráda spoustu věcí... výlety, hory, lesy, přírodu, zahradu, hudbu, sem tam kulturu a knihu, kreslení, lyže, kolo (přiměřeně), bowling, pingpong, tanec, legraci (ale nepamatuji si vtipy), ale i třeba ticho někdy.... určitě jsem něco zapomněla - třeba jižní Moravu a vínko :)
Z minulosti mám jeden závazek: 13letou dceru.
Koga iščem
Nikoho konkrétního jsem si nevysnila. Takže někoho, s kým si budeme rozumět, doplňovat se, tolerovat naše nedokonalosti a zasměje se. Asi by bylo fajn, kdybys chtěl sem tam něco podniknout a třeba měl i kutilské nápady a šikovné ruce (není podminkou) a hlavně abys měl srdce (a ne někde hluboko zabetonované)...
Značilnost
Višina: 173
Teža: Prazno
Lasje: Delší hnědé
Oči: Modrošedé
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.