Blindr
sk cz si en

Jana-Victoria

Žena, 32
Pardubický kraj - Česko
Nekaj o meni
Až si přečtete koho hledám tak si možná řeknete, že jsem arogantní, ale nejsem. Jenom prostě, už vím co hledám, už nejsem žádná nanynka 18ti letá. Která naivně věří na prince na bílém koni.
Koga iščem
Hledám někoho kdo je dospělý, ne rozmazlený fakan, kterému všichni všechno hned přinesou pod nos. Celý svět nemůže za jeho zkur*ený život a on sám chudáček přece za nic nemůže. Má vyřešenou minulost (takže ne milionový dluhy, čtyři děti každý s jinou atp...) není to mamánek, má práci a dokáže se postarat i sám o sebe, nečeká až mu žena vypere, uvaří a podobně. Dokáže to obstarat i sám. Taky komunikuje trošku na úrovni nemá v každý větě pět hrubek apod. Možná nejsem žádná modelka, ale už si nenechám sr*t na hlavu.
PS: pokud se ti nelíbím tak mi ani nepiš, takovéhle zprávy o tom jak jsem hnusná budu ignorovat takže se stejně odpovědi nedočkáš. Hádat se s tebou nebudu je to ztráta času jak pro tebe tak pro mě. Proto tu nejsme.
PS1: sex u mě není na prvním místě ani pivo ani drogy takže u tebe by bylo fajn kdyby to taky nebylo na prvním místě. Nejsem tu proto abych našla sex na jednu noc. Jasný?!
PS2: profilu bez fotky nebudu ani odpovídat. Stejně tak na "ahoj" rovnou napište něco o sobě, co vás baví, nebo třeba jakou máte práci a jestli vás baví prostě něco zajímavého.
PS3: bylo by fajn kdyby jsi uměl vařit zdravé jídla a zajímal se o sporty a aby si mě k tomu přitáhnul. Protože absolutně nevím kde začít co dělat...
Značilnost
Višina: 165
Teža: Prazno
Lasje: Blond
Oči: Modré
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.