Blindr
sk cz si en

Janne99

Žena, 28
Středočeský kraj - Česko
Nekaj o meni
Jsem hodná holka ale pokud se mi něco nelíbí, dokážu se ozvat. Ráda se směji (klidně i sobě), chodím do společnosti ale mám ráda i svůj klid doma. Chodím běhat a obecně pohyb mi nevadí. Co naopak ráda nemám, je nedochvilnost.
Sama nejsem moc kreativní, takže moc originální zprávy u mě moc nepochodí :D snažím se o osobní růst a posouvat své hranice.
Koga iščem
Hledám někoho, kdo je vtipný, dokáže projevit emoce a ukázat druhýmu, že ho má doopravdy rád. Chci někoho, kdo se nebojí komunikovat, řešit problémy a mluvit o čemkoliv a je upřímný. Komu nevadí pohyb, rád si zajde na procházku a sám dokáže vymyslet aktivitu.
Značilnost
Višina: 160
Teža: 58
Lasje: Tmavě hnědá
Oči: Světle hnědá
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.