Blindr
sk cz si en

Moncl

Žena, 22
Plzeňský kraj - Česko
Nekaj o meni
Je mi 19 let. Studuji IT v Plzni, kde bydlím na studentském bytě. Všechen svůj volnej čas trávím hraním, fitkem, dost často šlofíkama a nebo věcma do školy - učím se programovat, kódovat, síťovat a jiné - taky dost často jen tak chilluju u sebe na discordu. Líbí se mi alternativnější kultura, mám pár velkých tetování, hodně piercingů, roztažený uši a učím se tetovat. Jsem poměrně impulzivní a náladová, ale během chvíle začnu být předvídatelná. Mám hodně ráda podsvícené věci a barvy, hodně kreslim trippy motivy a ty s ledkama tvoří skvělý obrazce. Podle mých přátel jsem nepřiměřeně nemocná na gramatiku a školu.
Koga iščem
Hledám někoho hodného, je mi jedno jestli ženu nebo muže. Nejlépe aby té osobě nevadilo, že trávím celé dny u počítače, spánkem nebo ve fitku. Ještě lepší by bylo, kdyby je tam trávil/a se mnou. Mám ráda osoby vyššího vzrůstu s tmavýma očima a vlasama. Další plus by bylo kdybys sdílel/a moji nekonečnou lásku ke kočkám a přírodě. Na vzhledu mi moc nezáleží, ale potřebuju někoho, kdo mě udrží při zemi a nebo naopak z tý země zvedne.
Značilnost
Višina: 160 cm
Teža: Ani moc, ani málo
Lasje: Zrzavé dredy
Oči: Zelená
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.