Blindr
sk cz si en

Neliator

Žena, 21
Hlavní město Praha - Česko
Nekaj o meni
Jsem možná trochu střelená holka, která má ráda hudbu, konkrétně hlavně Jazz, Folk, folklor, ale nebráním se vlastně čemukoli. Docela mě baví historie, to hlavně 20. století, třeba ráda poslouchám příběhy 20. století. Mám ráda dobré jídlo, kávu, ráda chodím do kaváren, čajoven, na koncerty a taky do divadla. Pak mě baví i cestování, asi hlavně k vůli jídlu, ale taky ráda poznávám nové lidi a nová místa.
Koga iščem
Ráda bych si k sobě našla fajn kluka, se kterým by nám spolu bylo dobře. Moc pěkné by bylo, kdyby uměl tancovat a měl by chuť mi pomoct v tom, abych se to pořádně naučila. Ale rozhodně to není podmínka.
Značilnost
Višina: 155
Teža: Prazno
Lasje: hnědé, kudrnaté
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.