Blindr
sk cz si en

Sava282

Žena, 43
Nitriansky kraj - Slovensko
Nekaj o meni
Som obyčajná baba, ktorá hľadá obyčajného chalana. Mám rada zábavu, stretnutia s priateľmi, prechádzky v prírode, bicykel, plávanie. Rada cestujem a spoznávam nové destinácie, rada varím a pečiem, hlavne keď je pre koho, ale rada sa tiež nechám rozmaznávať, keď mi má kto navariť.
Koga iščem
Hladám vážnu známosť. A čo sa týka chlapov, hľadám milého, zábavného, úprimného sympaťáka, ktorý v živote vie čo chce. Ideálne nefajčiara a nealkoholika, ale občasná cigareta a alkohol nevadia. A ideálne človeka, ktorý miluje psov.
Značilnost
Višina: 166
Teža: Prazno
Lasje: Červené
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.