Blindr
sk cz si en

Thaiwald

Žena, 27
Pardubický kraj - Česko
Nekaj o meni
Ahoj, jsem poměrně aktivní člověk, který má celé léto rozplánované, ale hodně času mu zabírá učení se na státnice a práce na univerzitním projektu, tak bych ráda našla někoho, s kým bych si mohla psát, popřípadě zajít na procházku nebo do kavárny.

Ráda chodím do přírodě a běhám, u toho si vždycky dokážu vyčistit hlavu. Nejsem moc na nákupy a takové to drbání všeho a všech. Hrozně ráda si zahraju deskovky, to je taková moje vášeň! Jo a miluju kočky.
Koga iščem
Hledám nejlépe nějakou slečnu v mém věku, s kterou bych si mohla psát, občas třeba zajít ven a kdyby se z nás staly dobré kamarádky, vůbec se tomu bránit nebudu. Jsem hodně introvertní, tak se mi těžko seznamuje, navíc nejsem na takové ty klasické holčičí věci jako nákupy nebo koukání na Likehouse (nebo jak se to jmenuje). Takže pokud to máš stejně, budu moc ráda. pokud se ozveš! :)

Neříkám, že si ráda nenapíšu i s nějakým mužem, ale jsem zadaná a neplánuju to měnit, takže kamarádi klidně, ale víc nic. :)
Značilnost
Višina: Prazno
Teža: Prazno
Lasje: Prazno
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.