Blindr
sk cz si en

Vyšukej mi pusu

Žena, 23
Karlovarský kraj - Česko
Nekaj o meni
Ahoj,
nehledám zde nikoho konkrétního, ale s jistotou vím, že nehledám posílání explicitních fotografií, děkuji.
Čtu knihy, hraji na tři hudební nástroje a aktivně se věnuji mnoha sportům... Nemám přehnané iluze, takže buď zde potkám někoho ucházejícího nebo ne.
Většinu relevantních fakt o mně jsem zde vtěsnala, ale pokud Tě zajímá něco víc, třeba důvod mého nicku, tak se neboj napsat. Oba víme, že pokud si prohlížíš můj profil, tak ses nad mým nickem jistě pozastavil. Je to taková menší příprava na mou nevyzpytatelnou personu.
*nick sice měl důvod, ale jak to tak bývá, s časem se názory mění, nick už změnit bohužel nejde
Koga iščem
Pokud neovládáš základy gramatiky, tak raději nepiš, vím předsudky by neměly být, ale pokud do první zprávy dokážeš vtěsnat několik chyb, tak se tam nějaký ten předsudek vloudí.
Máš-li 180+cm, vousy, čteš nebo jsi dominant a zajímáš se o BDSM, tak mi je naprosto jedno co jsi zač.., ale napiš, děkuji. Samozřejmě tyto aspekty nejsou podmínkou, ráda prohodím pár slov s kýmkoliv zajímavým.
Paradoxně i přes předchozí popis mého potenciálního partnera, zde aktivně nikoho nehledám, ale znáte to.., nikdy nevíš.
Značilnost
Višina: 166
Teža: 60kg
Lasje: Hnědé, rovné, občas vlnité, po ramena.. mám komplikované vlasy.. Hagrid je připomíná?
Oči: Tmavě hnědé
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.