Blindr
sk cz si en

AnOpenMind

Mož, 36
Bratislavský kraj - Slovensko
Nekaj o meni
Veľký fanúšik cestovania veľa som toho ešte nestihol ale rozhodne toho veľa ešte stihnem ;) predovšetkým low-cost backpackingu po neturistických neznámych miestach po celej Ázii. Milujem sebarozvoj, strávim pri ňom dosť veľa času (youtube > škola :D) a knihy. Zvlášť ma baví psychológia. Na to, ako vie ľuďom pomôcť porozumieť si, je veľmi veľmi podceňovaná. Úprimne, priemerný spôsob života ma neláka, chcem v živote čosi viac, nechcem sa uspokojovať s niečím s čím neladím na rovnakej frekvencii, a preto opúšťam ľudí, ktorí mi nevyhovujú a opúšťam činnosti, ktoré mi nevyhovujú. Hate druhých ľudí so mnou nehýbe, avšak feedback voči mojej osobe si vždy rád vypočujem aj to vie byť veľkým učiteľom ;) Som ťažký introvert, ale púšťam sa do vecí, ktorých sa bojím, pretože komfortná zóna je, kde sny umierajú.
V živote robím pomaly zmeny rešpektujúce zmýšľanie, ako je zero-waste, minimalizmus, eko-friendly. Neznášam nečestnosť, snahu obohatiť sa na úkor iných, klamstvá, nedodržiavanie slova (rozhodne mi nedávaj sľuby, ktoré neplánuješ splniť, pamätám si všetko! Okrem čísla mojej kreditky, bojujem s tým už roky). Snažím sa zbaviť akýchkoľvek predsudkov. Mám slabosť pre hudbu s hovoreným slovom! Don't ask me... Sporadicky sa venujem rôznym športom a hovorím si, že až sa mi freelancing rozbehne vrhnem sa do toho naplno. Prešiel som a prechádzam si riadnymi sr*čkami, ako každý a mojím snom je ich zužitkovať na pomoc druhým. Tak ak som ťa nezaujal, aspoň mi drž palce ;)

Pravdepodobne najdlhší profil na blindri... Určite si si nevšimla, ale nemám žiaden zmysel pre písanie textov v nejakej zmysluplnej postupnosti.
Koga iščem
A ty buď niekto koho to zaujalo a je aspoň z 10% na tom podobne (no dobre ozaj by bolo lepšie vyššie percento ;) ) Prípadne maj aspoň rada vegánske burgre tak, ako ja a buď nefajčiarka, easy.
Nie som tu výhradne pre hľadanie partnerky, rád aj pokecám s hocikým. Mladí ľudia s príznakmi old soul aj starší, ktorých myseľ je stále v skvelej forme, neriešia hlúposti mimo nich a nevolia Fica :P takí sú extrémne vzácny :(
Tak kľudne píš
Značilnost
Višina: 179
Teža: 83
Lasje: Hnedé
Oči: Zeleno-hnedé
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.