Blindr
sk cz si en

batko

Mož, 56
Bratislavský kraj - Slovensko
Nekaj o meni
Zistil som sa, že večná láska sa môže skončiť behom jednej noci... veľkí kamaráti sa môžu stať veľkí neznámi... že nikdy nikoho nepoznáme naozaj dokonale... že ešte stále nevymysleli nič lepšie, než máme mamine objatie... že slovíčko nikdy viac sa nikdy nesplní a že navždy sa vždy skončí..
Nedá sa všetko napísať do písmenok,samota bolí.Žijem stále so ženou a synom v jednom dome a nie som ešte rozvedený,nežijeme spolu už druhý rok,som ženatý 30 rokov,práve som oslávil perlové výročie svadby a žena mi oznámila v deň mojej 50tky,že sa chce rozviesť,vraj nieje šťastná vo vzťahu,kvôli nej a synovi som sa vzdal vlastnej rodiny a pred nedávnom som začal brať lieky na srdce,je to ťažké vysvetliť.
Koga iščem
Hľadám si spriaznenú dušu, ženu,ktorá vie čo chce a bude ma mať rada, taký aký som...
Značilnost
Višina: 170
Teža: 70
Lasje: Čierna
Oči: Hnedá
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.