Blindr
sk cz si en

Caesarion

Mož, 31
Olomoucký kraj - Česko
Nekaj o meni
Rozumný muž se sportovní postavou, aktivní. Rád sportovní vyžití, aktivity, výlety. Rád tvořím a prožívám nové zážitky. Dávám přednost osobnímu seznámení. Hodinu času najde každý a moc rád bych si popovídal ;) Krátká procházka řekne daleko více, než nějaké zdlouhavé dopisování.
Koga iščem
Rád bych poznal inteligentní a aktivní ženu, která je, sem tam, ve svém volném čase, stejně jako já, osamělá a ráda by se seznámila. Mám rád aktivní život, rád sportuji, výletuji do přírody, rád procházky, snažím se o zdravý životní styl, ale chybí mi to vše s někým prožívat a taktéž vytvářet společně zážitky. Pokud jsi aktivní, tak si jistě budeme mít co říci. Jistě tu někde jsi, jen se mi musíš ukázat a věnovat mi nějaký čas.
Značilnost
Višina: 174 cm
Teža: 78 kg
Lasje: černé
Oči: zeleno-modré
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.