Blindr
sk cz si en

Ivosek

Mož, 31
Jihomoravský kraj - Česko
Nekaj o meni
Tohle je divná stránka jako podobný "seznamky" lidi jsem jdou ani neví proč většinou nuda. Když už jsem jdeš ať už z jakéhokoliv důvodu alespoň byt aktivní a příjemný zajímej se a chtěj poznat nové lidi osobně. A když už ti někdo napíše tak se nechovej jak kdy by ti někdo strkal kaktus doprdele a odepiš měj radost že si tě tu někdo všiml když jsi sem vlezla.

Relativně normální muž co se dokáže zasmát každé kravině. Prej sem docela vtipný a je semnou sranda. Nemám rad nudu a proto pořad něco dělám takže na nudu není ani čas. :D Jinak jsem vysoký štíhlí sympaticý džentlem.
Hledám někoho na plnění Bucket Listu :D
Koga iščem
Těžko popsat svojí vysněnou když jsem tě ještě nepotkal :D tak prostě napiš a pokecáme a zajdeme ven dále se uvidí :) Doufám že umíš více než jednoslovní odpověď a TY ? Tak též se dá scházet nezávazně a a pak se uvidí jak nám co půjde :D A jestli jsi po 2 zprávách nebo při nedosažení svého blokuješ lidi tak mi ani nepiš o takové zájem nemám ani bych si tak ubohou neempatickou sobou nerozuměl
------------------------------------------------------------------

Nechápu proč tu jste když komunikovat vám moc nejde můžeš mi to vysvětlit ?

Jsem tu už nějaký patek a neuškodilo by holkám více empatie a trochu radosti do toho psaní. Je nevalné aby první zprava byla vaše vysněna a byla to láska na první větu.

Pokud se neumíš sama ozvat, nebo odepisuješ jednoslovně a jen na otázky tak mi ani nepiš.

Pokud jsi tu jen z nudy a jen na psaní tak mi taky nepiš.
Značilnost
Višina: 185+
Teža: 70
Lasje: Mám
Oči: Modrá
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.