Blindr
sk cz si en

Kujab82

Mož, 41
Jihomoravský kraj - Česko
Nekaj o meni
Jsem dobrej chlap se smyslem pro humor a spravedlnost. A seznal jsem, že je čas něco změnit. Rád bych svý nejlepší léta daroval někomu, kdo si to zaslouží. Někomu, kdo ví, co znamená láska a chce v ní žít. Někomu, kdo nechce jen brát, ale umí i s láskou dávat. Takovýmu člověku dám všechno, co mám.
Koga iščem
Nerad bych si kladl podmínky a ve vztahu to ani moc nemám rád. Ale jsou věci, na kterých bych se rád shodnul. V prvé řadě víra. Ať už ta spirituální nebo ta, která nás pohání k růstu. Druhou věcí je vyřešená minulost. No a třetí věc je fotka ? Tvář odhalí mnohdy i to, co by slova odhalovala příliš dlouho. Tak nečekej a klidně napiš ?
Značilnost
Višina: 176
Teža: 80
Lasje: Prazno
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.