Blindr
sk cz si en

MrKandal

Mož, 42
Bratislavský kraj - Slovensko
Nekaj o meni
I`m a well traveled sarcastic and kinky bastard, but otherwise I`m fine :p ...and damn good in the kitchen ;)
Tolko na odstrašujúci úvod pre slabé povahy :p Inak ukecaný extrovert ktorý býva sarkastický, zaujímam sa o dianí vo svete a v spoločnosti už od malička, vrátane vedy. Žil som v zahraničí a čo to precestoval, takže rozhlad na hlbšiu konverzáciu by bol tiež. Okrem toho, že fušujem skoro do všetkého :D, viem byť aj starostlivý.
Koga iščem
Nájde sa tu sympatická, rozhľadená a vášnivá žena, ktorá okrem naplnenia rôznych snov a fantázií ocení na partnerovi aj to, že dokáže byť oporou a dobrou spoločnosťou, má dobré zázemie a je otvorený aj perspektíve vzťahu (so všetkým čo k tomu patrí)? Ja vysoký, VS- vzdelaný, športovo založený milovník nehy, vzrušenia a cestovania, dominantný/switch kandaulista, ale otvorený aj pre nové skúsenosti. Rád varím, debatujem o roznych temach, počúvam hudbu, ale som vnímavý aj k iným formám umenia a kultúry. Teším sa na tvoju reakciu, prípadné otázky rád zodpoviem.
Značilnost
Višina: 190
Teža: 95
Lasje: Prazno
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.