Blindr
sk cz si en

MRSTANIIK

Mož, 25
Hlavní město Praha - Česko
Nekaj o meni
Ahoj, jsem Standa, a věř mi, se mnou se rozhodně nudit nebudeš! Jsem přátelský a zábavný, a kromě toho jsem také dobrý organizátor akcí, takže společně můžeme něco podniknout. Mám rád sport, zejména fotbal, florbal a volejbal, a mého věrného čtyřnohého parťáka - psa, Erose, který se s námi může přidat na nějaký výlet.

Nepohrdnu dobrým jídlem a klidně i pohodičkou doma.
Koga iščem
Hledám slečnu, která se dokáže smát, bavit se a užívat si život ve stejném duchu jako já. Věřím, že máme mnohé co podniknout. Mám rád aktivní zážitky, ať už je to výlet do přírody, spontánní (šílené) nápady, nebo klidný večer doma s dobrým jídlem a filmem. Hledám někoho, kdo mi ukáže své koníčky a dovolí mi, abych se do nich zapojil, protože věřím že mám stale co objevovat. Hlavně však hledám upřímnost a důvěru, protože to jsou pro mě základní hodnoty v každém vztahu.
Značilnost
Višina: 183
Teža: Prazno
Lasje: Tmavší blond
Oči: Hnědá
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.