Blindr
sk cz si en

Peterkosa

Mož, 21
Ústecký kraj - Česko
Nekaj o meni
Pracovitej člověk co má rád vlastní rutinu. Je mi 20 let a pracuju ve stavební firmě, nemám teda žádné střední vzdělání ale pracuju už od 14 let ale počítá se to od 17 let kdy jsem nastoupil do mé firmy jako brigádník ale teď jsem vedoucí parťák pokrývačské skupiny takže stěžovat si ani nemůžu ? jinak jsem pohodovej capek co moc nerad komunikuje ale když se do toho s daným člověkem dostanu tak se dokážu docela rozepsat. Lidi říkají že jsem vtipnej ale posoudit to musí každý sám ne?
Koga iščem
Upřímně ani nevím jsem tu už docela dlouho ale jsem spíš takovej že raději čumím okolo a jen málokdy někomu napíšu nebo odepíšu. Ale radši hledám spíš ženský pohlaví ? nějakou milou, hodnou holku se kterou se dá normálně psát a lepší by bylo někde z blízka protože skutečnost se slečnamy z dálky už mám a upřímně stojí to za hovno.
Značilnost
Višina: 183
Teža: 63
Lasje: Krátký
Oči: Modrý
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.