Blindr
sk cz si en

Sk8er

Mož, 39
Karlovarský kraj - Česko
Nekaj o meni
future nurse
in-line instructor
Musí to být WOW
Pěkný milá hodná, ale...sorrka jsem chlap no?‍♂️
Nezní to a nemusí, jen vím co chci✌
Náctka nebo čtyřicítka to je mi fuk.
Break my bed, not my heart ;)
Chodím pozdě, všechno mi trvá. Řeším zásadní věci, na malichernosti jsem flegmouš✌️Empatický, rád pomůžu, ale nenechám si do všeho kecat.
Nemrhám časem vysedáváním v barech, trávím čas aktivně.
Nejsem pozér, který má à půlrok jiný telefon☝️
Vychcanost, využívání, hloupost, intriky, když přístroj nedělá co má, špatný řidič, to mě dokaže vytočit.
Koga iščem
Nějakou aktivní klidně i s prckem, která nekyne jen doma a není zlatokopka a workoholička. To ty love narvu radši do sportu a auta? Takže, tvoje děti by mi nevadily, ale svoje nechci.
Pokud bruslíš/bežkuješ/jezdís na kole, máš➕Pokud jsi rádoby emancipovaná egoistická sebevědomě namistovaná feministka, tak ani nemusíme začínat rozhovor✌️ Fair jednání bez okecávání a výmluv. Radši rande společnou aktivitou a pizza z mrazáku, než nějaký fejky a masky v kině a restauraci?✌️
Pojď na kolo/brusle a uvidí se. Alespoň si tě proklepnu, co vydržíš a udejcháš :)
Značilnost
Višina: 181
Teža: 69
Lasje: Prazno
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.