Blindr
sk cz si en

ThePistaCZ l

Mož, 29
Pardubický kraj - Česko
Nekaj o meni
Jsem normální klučina co zažil těžké chvíle. A chtěl by znovu najít někoho komu by mohl věřit a svěřit se mu. Nemusíme hned plánovat vztah jen si pokecat třeba a nechat volný průběh. Jsem trochu magor ale jen v rámci slušnosti. Nebojím se experimentu a nových věcí. Rád cestuji když to jde. Miluji psy.
Koga iščem
Pohodovou slečnu... co se nebojí zkoušet nové veci je upřímná a dokáže být věrná... a když se jí něco nelíbí dokáže to říct na plnou hubu a nechodí kolem horké kaše... a musí mít rada psy... mam buldočka a gauc a postel ji neni cizí
Značilnost
Višina: 189
Teža: 85
Lasje: Hnědé
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.