Blindr
sk cz si en

Zdenek27

Mož, 29
Zlínský kraj - Česko
Nekaj o meni
Obyčejný kluk
Koga iščem
Ahoj, jak bych začal...na seznámení mám smůlu, opravdu se mi v tomhle lepí smůla na paty. Mrzí mě, že nemám aspoň nějakou dobrou kamarádku, která by mě dobře znala a mohl jsem za ní kdykoliv přijít, povídat si s ní klidně celé hodiny, koukat na film, blbnout, chodit na procházky a vymýšlet nové věci.
Nestojím o odpovědi typu ahoj ráda tě poznám a tím to končí, falešných lidí, co si s člověkem jen hrají, se najde bohužel dost. Chci kamarádku, která to bude myslet opravdu vážně, když si zkusíme povídat a půjde nám to, tak by to bylo fajn. A kdyby mělo být někdy něco víc, třeba vztah, tak se bránit nebudu, ale nikam nespěchám. Věk 22-30, mě je 28 a nejlépe okolí Zlína, maximálně až po Brno. Detailnější fotku vyměním po vzájemných sympatiích.
Značilnost
Višina: 180
Teža: Tak akorát :)
Lasje: Černé
Oči: Modrozelené
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.