Blindr
sk cz si en

BobMajkr

Mož, 29
Moravskoslezský kraj - Česko
Nekaj o meni
Jsem hráč, mám rád filmy, seriály ale aktivity jako procházka nebo výlety mi taky nejsou cizí. Není nad to někam vypadnout kde se chce člověk podívat. Nebo nasbírat nějaké zážitky, ať je to muzeum nebo jiná aktivita kde člověk nasedne na vlak a vrátí se třeba až k večeru. Zajímá mě technika, rád zkoumám nové věci a celkově se dívám okolo dění ve světě.
Koga iščem
Někoho energetického s kým si padnu smyslem pro humor, někdo kdo se nebude bát být upřímný a ideálně aspoň padnout do oka. Myslím že fyzická chemie je taky dost důležitá. Pokud by byla ještě zručnost s počítačem nebo ovladačem je to plus ale není to nutnost.
Značilnost
Višina: 175
Teža: Střídavá
Lasje: Černé většinou kratší.
Oči: Strašně tmavě hnědé.
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.