Blindr
sk cz si en

Gtačko_

Mož, 20
Plzeňský kraj - Česko
Nekaj o meni
Tak co zde tak napsat?
Tak začneme něčím nejdůležitějším. Je mi 19 let, chodím do práce, bydlím sám ve vlastním, nekouřím, občas si dám nějaký ten alkohol, mezi mé koníčky patří hlavně PC hry, poslouchání písniček, sledování filmů, ale taky třeba rád něco uvařím, i když pro sebe vařím nerad, vždycky je lepší vařit pro někoho/ s někým ? jsem spíše introvert, ale když mě někdo zaujme, tak hubu nezavřu. Moc koníčků nemám, protože mě samotného nic nebaví, ale s někým se dokážu všemu přizpůsobit. Ostatní se dozvíš v SZ, když napíšeš ?
Pokud ti nevyhovuje psaní zde, můžeš mi napsat na můj ig - @groundmangta
Koga iščem
Hledám si zde nějakou fajn slečnu na pokec, nebo na trávení volného času, můžeme volný čas trávit buď venku, nebo klidně u mě, v případě pokecu se nebráním volání, budu rád za vše, no a nebo pak slečnu na vztah, ale tomu dávám volný průběh, ve stručnosti prostě někoho, kdo bude ochotný se mnou trávit svůj volný čas ☺️
Značilnost
Višina: 176cm
Teža: Hodně :D
Lasje: Hnědé
Oči: Modré
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.