Blindr
sk cz si en

LucasssN

Mož, 32
Hlavní město Praha - Česko
Nekaj o meni
Všechno co potřebuješ vědět mam v profilu, tak se tam mrkni. Pokud se ti to nelíbí tak to ignoruj a oba budem spokojení, že se neznáme.
Na druhou stranu když tě to zaujme, tak se neboj napsat, oceňuju tu odvahu, když někdo napíše první, jen se zkus prosím vyvarovat jednoduchýmu "ahoj", to se pak těko vedě rozumnej rozhovor. A pokud ti nestojim ani za to si o mě něco přečíst, tak asi ani nepiš. ;)
Jinák rád s tebou zajdu ven, rád s tebou něco podniknu, rád s tebou něco zkusim, rád si s tebou něco začnu a moc rád si s tebou pohraju, když budeš chtít, ale pokud si chceš jenom psát, tak to pro mě nemá význam ;)
Koga iščem
Kamarádku s výhodama pro příležitostné odreagování, čím zvrhlejší, tím lepší (neboj já jsem horší). ;) A někoho kdo umí jednat narovinu a chce si užívat života. Stejně to chcem nakonec všichni, jde jen o to s kym, tak proč ztrácet čas.

Mrkni na muj profil, pokud jsi to na tom jako já, ozvy se.
..........
ALE

Jestli jsi ještě dítě, NEPIŠ! .....
Jestli tvoje váha neodpovídá tvoji výšce, NEPIŠ! .....
Jestli neumíš jednat narovinu, NEPIŠ! .....
Jestli nejsi z Prahy nebo okolí nebo sem aspoň naplánuješ cestu, tak taky nemá cenu psát.
Značilnost
Višina: 184 cm
Teža: 80 kg
Lasje: Kratke hnede
Oči: Hnede
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.