Blindr
sk cz si en

Martinez84

Mož, 39
Moravskoslezský kraj - Česko
Nekaj o meni
Nazdárek
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem,ale nehledám žádnou náhradní matku, umím se o sebe postarat sám,jsem otec samoživitel a hlava zatím dvoučlenné rodiny(syn),na pracáku jsem v životě nebyl a na státní ,,podporu" se nespoléhám, bydlení mám svoje a stěhovat se zatím nehodlám,na vztahy jsem moc štěstí neměl,ale čtyřlístky taky nesklízím kosou,ale jednou to stopro klapne, automaty nehraju a exekuce mi portfolio nekazí,radši makám v montérkách na zahradě,než se pařit ve smokingu,práce mi nesmrdí a špinavé ruce se dají vždycky umýt,ale občas třeba taky vypnout a snížit tempo(ne workoholik fakt nejsem), když si pivko občas dám, opičku mám veselou a hádky ze srdce❤️ nesnáším. Milionář nejsem,ale o hladu nejsem a na hlavu mi neprší. Čtyřkolový oř mi není cizí ale radši lítám na kole po horách, sport mám radši aktivní než televizní (kromě MS v hokeji,to fandím jak ďas)
No už je to dost dlouhé takže asi tak a víc můžem pokecat třeba FB Martinez Špačoslav
Koga iščem
Parťačku pro život ve dvou plus děti samozřejmostí, hlavně ženu v pohodě s aspoň trochou smyslu pro humor,co nemá v hlavě guláš, nebojí se pohybu a už se chce usadit (na známosti na jednu noc už jsem starej). Celkově vzato ta jiskra tam musí být a pak se uvidí
Značilnost
Višina: 199
Teža: Prazno
Lasje: Prazno
Oči: Prazno
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.