Blindr
sk cz si en

TonyS

Mož, 48
Hlavní město Praha - Česko
Nekaj o meni
bojovník – milovník – mág – král !
Ideální muž ví, že neexistuje ideální muž. V každém okamžiku je spokojený s tím, jaký právě je, protože jedině tak je schopen se posunout dál bez sebekritiky, výčitek, sebelítosti.
Koga iščem
Hledám sympatickou a inteligentní holku, s níž bychom se přitahovali nejen tělesně, ale hlavně pohledem na svět a zájmy. Ženu vášnivou, vyzrálou, v níž ale zůstalo i kus správné puberťačky. Ženu, která nehledá jen peníze a majetek, ale lásku a porozumění, kterou nežene dopředu touha dohnat něco, co je nedohnatelné, ale jež je skromná, dokáže se radovat z maličkostí, být člověku oporou a partnerem do nepohody. Protějšek, kdy jeden druhému budeme zrcadlem a cenným doplňkem. Kamarádku, která se mi třeba stane manželkou, a manželku, která mi ale zůstane kamarádkou.
Značilnost
Višina: 175
Teža: Prazno
Lasje: hnědé
Oči: modré
Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.